ODREDBE I UVJETI
Web stranica tvrtke Makita d.o.o. (“Web stranica”) je u vlasništvu te njome upravlja te je održava tvrtka Makita d.o.o. (“Makita”) ili njeni agenti. Molimo vas da pročitate odredbe i uvjete korištenja (“Odredbe i uvjeti”); korištenjem Makita web stranice dajete svoj pristanak i suglasnost na Odredbe i uvjete. Makita može promijeniti odredbe i uvjete bez prethodne najave. Odgovorni ste za redovito provjeravanje najnovije verzije odredba i uvjeta ove web stranice svaki puta kada je koristite. Web stranica može sadržavati linkove do drugih web stranica ovlaštenih partnera tvrtke Makita te trećih osoba. Imajte na umu da korištenjem bilo koje od ovih stranica dajete svoj pristanak i suglasnost na odredbe i uvjete određene web stranice.

Zabranjena Ponašanja

Korištenjem ove web stranice suglasni ste da nećete:
 1. Kršiti zakone, propise ili pravila
 2. Počiniti ili pomoći pri izvršavanju kaznenog dijela
 3. Sudjelovati u aktivnostima koje mogu uzrokovati bilokakav nedostatak, gubitak ili štetu tvrtci Makita ili bilo kojoj trećoj osobi  
 4. Kršiti zakonska prava, kao što su pravo vlasništva i privatnosti, niti ocrniti ugled tvrtke Makita ili bilo koje treće osobe.
 5. Sudjelovati u radnjama koje narušavaju standarde javnog reda i pristojnosti
 6. Prenositi, koristiti, distribuirati ili na bilo koji način pružati programe ili podatke, kao što su računalni virusi namijenjeni oštećenju web stranice, poslužitelja, računala ili bilo koje druge imovine tvrtke Makita i bilo koje treće osobe.
 7. Koristiti tuđu e-mail adresu sa namjerom obmane tvrtke Makita ili bilo koje treće osobe.
 8. Sve ostale aktivnosti koje Makita smatra neprikladnim.

Opći uvjeti
Makita ne jamči točnost, pravovremenost ili dostupnost sadržaja na web stranici. Makita nije odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu pristupanjem ili korištenjem web stranice. Makita ne jamči sigurnost web stranice ili poslužitelja. Ni u kojem slučaju neće Makita biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu gašenjem opreme zbog katastrofe, problema / kvara ili održavanja linije; računalnih virusa, neispravnih datoteka ili bilo kakvog sličnog programa ili podataka; ili petljanja s podacima, neovlaštenog pristupa, ili propuštanja od strane trećih osoba, itd. Makita može promijeniti i / ili mijenjati sadržaj na web stranici i suspendirati ili ukinuti usluge pružane putem web stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Makita neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu koja proizlazi iz bilo koje promjene ili izmjene u sadržaju i suspenzije ili zatvaranje web stranice, bez obzira na razlog. Web stranica može pružiti informacije o proizvodima i uslugama koje nisu dostupne u nekim regijama ili državama. Web stranica nije uvijek dizajnirana za pružanje informacija u svakoj regiji ili zemlji. Skupina Makita zadržava pravo na izmjene  ove web stranice i prava na informiranje svim oblicima i načinima vezanim za ovu web stranicu. Zadržavamo pravo promjene bilo kojih podataka navedenih na ovoj web stranici. Svi podaci objavljeni na našim web stranicama su samo u informativne svrhe i ne predstavljaju nikakvu odgovornost tvrtke Makita d.o.o. pri opskrbi proizvodima, jer mogu varirati ovisno o ponudi i važećim zakonskim propisima. Slike, opisi, tehnički podaci mogu se razlikovati od stvarnog stanja isporučenih proizvoda. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške. Slike proizvoda na web stranici mogu se razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda.

Autorska prava i zaštitni znakovi

Autorska prava dokumenata, slika i drugih materijala na web stranici pripadaju tvrtci Makita, osim ako nije drugačije određeno. Svi materijali na web stranici zaštićeni su autorskim pravima i drugim važećim međunarodnim zakonima i odredbama sporazuma. Osim za osobnu upotrebu i osim u mjeri u kojoj je definirano na web stranici, zabranjeno je korištenje, umnožavanje, mijenjanje, učitavanje, objavljivanje, slanje, distribucija, kreditiranje, prijenos, prodaja, te objavljivanje bilo kojeg materijala na ovoj web stranici, bez prethodne pismene dozvole tvrtke Makita. Odgovarajući uvjeti i odredbe korištenja sadržani u ovom dokumentu ili na drugim stranicama, na svakoj od  stranica sadržaja ako ih ima, zamjenjuju sve ostale uvjete i odredbe. Program koji je dostupan na web stranici je zaštićen autorskim pravima vlasnika djela. Korištenje takvog programa podliježe uvjetima i odredbama svakog licenciranog ugovora sklopljenog između vlasnika programa i krajnjeg korisnika istog, uz zakon o autorskim pravima i druge važeće međunarodne zakone i odredbe sporazuma. Imena tvrtki, nazivi proizvoda, i logotipi korišteni na web stranici su zaštitni znaci ili registrirani zaštitni znaci tvrtke Makita. Ostali nazivi proizvoda i tvrtki koji se koriste na web stranici su trgovačka imena, zaštitni znaci ili registrirani zaštitni znaci odgovarajućih tvrtki.

Linkovi drugih web stranica

Web stranice trećih osoba povezane s web stranicom ("Povezana stranica (e)") su samostalno upravljane i održavane od strane trećih osoba, te nisu pod kontrolom tvrtke Makita. Korištenje povezane web stranice  podliježe uvjetima i odredbama utvrđenim od strane operatora svake povezane web stranice. Makita ne preuzima odgovornost za sadržaj bilo koje povezane web stranice. Ni u kojem slučaju neće Makita biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu pristupanjem ili korištenjem bilo koje povezane web stranice. Informacije koje sadrže web stranice ne treba tumačiti kao preporuke i / ili ovjere od strane tvrtke Makita, sadržaja na povezanim stranicama, te bilo kojeg proizvoda i / ili usluge koji se pojavljuju na i / ili osiguravaju kroz te stranice. Ovaj sadržaj ne predstavlja partnerstvo ili sličan odnos između operatera povezanih stranica i tvrtke Makita.

Linkovi do web stranice

Možete povezati bilo koje web stranice s ovom web stranicom, ako obavijestite tvrtku Makita o URL-u povezane web stranice i imenu kontaktne osobe. Osim toga, morate pristati na sljedeće:
 1. Makita neće biti odgovorna ni u kojem slučaju gubitaka ili štete nastale povezivanjem na web stranicu.
 2. Makita ne preuzima odgovornost ni obvezu za link na web stranicama. Povezivanje na web stranicu ne znači dodjeljivanje bilo kakvih prava od strane tvrtke Makita.
 3. URL i sadržaj na web stranici mogu se mijenjati ili brisati bez prethodne najave. Obavijest o promjenama ili brisanju sadržaja neće biti osigurana.
 4. Cross-veze neće biti izvršene.
 5. Molimo pobrinite se da je web stranica predstavljena na način koji omogućuje trećoj osobi jasno razumjeti da sadržaj web stranice pripada tvrtci Makita, npr. Web stranica se ne smije pojavljivati u okviru druge web stranice.
 6. Molimo vas da ne koristite naš logotip bez dozvole.
 7. Veze s web stranicama koje sadrže sljedeće će biti odbijene. Web stranica također neće biti navedena u e-pošti:
  • Sadržaja koji je nezakonit ili krši standarde javnog reda i pristojnosti (nagovaranje na kaznene, ilegalne, ili antisocijalne aktivnosti, uključujući i izraze diskriminacije)
  • Sadržaja za odrasle
  • Sadržaja uvredljivog za tvrtku Makita, bilo koje od njenih podružnica, ili bilo koje treće osobe.

Zaštita podataka

Tvrtka Makita d.o.o. automatski će prikupljati podatke o korištenju ove web stranice, pogotovo o najposjećenijim stranicama, koliko posjetitelja dnevno posjeti ove stranice i koliko dugo ostaju na stranicama. Ti podaci onemogućuje uvid u osobne podatke posjetitelja. Tvrtka Makita d.o.o. prikuplja podatke o posjetima web stranica www.makita.ba i www.makita-see.com za osobnu uporabu. U slučaju prikupljanja osobnih podataka, korisnik je u svakom slučaju upozoren (registracija produljenjem jamstva, kontaktni obrazac, prijava na e-bilten), gdje se nalazi i svrha korištenja navedenog. Sve osobne podatke tvrtka Makita d.o.o. štiti u skladu sa slovenskim zakonom.